Weena 690 (16° verdieping), 3012CN Rotterdam, Nederland

Over ons

Over ons

International Food Europe (IFE) is een Europese handelsonderneming in diepgevroren fruit van Zuid-Amerikaanse oorsprong

Wij hebben verticale integratie bereikt via belangrijke partnerschappen van inkoop en verwerking in Zuid-Amerika. Vanuit ons kantoor in Nederland zijn wij verantwoordelijk voor de commercialisering en de dienst na verkoop aan onze klanten (industrie, groothandelsleveranciers, foodservice-distributeurs en detailhandelskanalen) in Europa en andere continenten.

De beste logistieke operatie

International Food Europe (IFE) is een betrouwbare partner voor de voedingsindustrie in heel Europa. Wij garanderen een optimale logistiek voor onze klanten om hun voorraden zo laag mogelijk te houden. Wij leveren zowel volle vrachtwagens als gemengde pallets

Kwaliteit van onze producten en service

International Food Europe (IFE) werkt samen met partners aan de keuze van grondstoffen. Wij helpen bij het vinden en kiezen van de optimale kwaliteit voor het product van onze koper.

Concurrerende prijzen

International Food Europe (IFE) houdt de kosten zo laag mogelijk. Zo leveren wij bijvoorbeeld gemengd fruit in de best mogelijke verpakking voor de klant.

Betrokkenheid van ons werkteam

International Food Europe (IFE) adviseert degelijke oplossingen die het resultaat zijn van vele jaren ervaring in productie- en middelenbeheer, en in combinatie met goed opgeleide technologen en logistieke specialisten.

Onze leveranciers Certificeringen

IFE

Cert FDA-01